The smart Trick of بیماری سل و درمان That Nobody is Discussing
The smart Trick of بیماری سل و درمان That Nobody is Discussing
Blog Article
آدوراطب مقالات اطلاعاتی درباره بیماری سل؛ علائم و درمان دارویی آن
در سال ۲۰۱۰، درمانی توصیهشد برای سل ریوی تازه بروز کرده که ترکیبی از آنتیبیوتیکها به مدت شش ماه میباشد. برای دو ماه اول، ریفامپیسین، ایزونیازید، پیرازینامید و اتامبوتول تجویز شود.
سل به عنوان یکی از بیماریهای التهابی گرانولومــاتوز دستهبندی میشود. ماکروفاژها، لنفوسیتها تی، لنفوسیتها بی و فیبروبلاستها از جمله سلولهایی هستند که جمع میشوند تا گرانولومها را تشکیل دهند. لنفوسیتها، ماکروفاژهای آلوده را احاطه میکنند. گرانولوم از انتشار میکوباکتریها جلوگیری کرده و یک محیط محلی را برای تعامل سلولهای سیستم ایمنی بدن فراهم مینماید.
علائم و نشانههایی که به دنبال بیماری سلیاک ظاهر میشود ممکن است در افراد مختلف بسیار متفاوت بوده و در کودکان و بزرگسالان نیز متفاوت باشد. ۱. علائم بیماری سلیاک خفیف
تعداد سالانه موارد جدید سل گزارش شده. اطلاعات از سازمان بهداشت جهانی[۸۶]
افراد مبتلا به بیماری سلیاک غیر واکنشی ممکن است بیماریهای دیگری مانند باکتری در رودهی کوچک (رشد بیش از حد باکتری)، کولیت میکروسکوپی، عملکرد ضعیف پانکراس، سندرم رودهی تحریک پذیر یا عدم تحمل به دی ساکاریدها (لاکتوز و فروکتوز) نیز داشته باشند.
برای درمان سل فعال، از ترکیب داروهای ضدباکتری (آنتیباکتریال) استفاده میشود. رایجترین انواع دارو بیماری سل پی دی اف برای درمان سل، ریفامپین، پیرازینامید و استرپتومایسین هستند.
مرکز توزیع جدید غرب تهران شرکت آدوراطب، در جهت ارتقا کیفیت انبارش و توزیع دار...
یکی از بیماریهای گوارشی که چندان شایع نیست اما مشکلات زیادی برای مبتلایان به آن ایجاد میکند، بیماری سلیاک است. این بیماری از انواع بیماریهایی است که فرد نمیتواند نوعی مادهی غذایی خاص را تحمل کند و با خوردن این ماده به مشکلات جدی برمیخورد.
مراکز درمانی و داروخانهها، میتوانند از شرکت پخش دارو تهران داروهای مورد نیاز برای درمان بیماریهای مختلف را تهیه کنند.
علائم بیماری سل؛ شناخت همه علائم بیماری در کلیه گروههای سنی
آزمایش ادرار: اگر بیماری سل، مثانه را درگیر کند، در آزمایش ادرار سلولهای چربی قابل تشخیص هستند.
[۱] با این حال، در اکثر موارد، یک عفونت نهفته بدون هیچ نشانه آشکاری رخ میدهد.[۱] این باسیلهای خفته باعث ایجاد سل فعال در ۵-۱۰٪ از این موارد نهفته میشوند و اغلب این امر سالها پس از عفونت اتفاق میافتد.[۱۰]
لوپوس نوعی بیماری خود ایمنی است که در آن سیستم دفاعی بدن، علیه ارگانها و بافتهای پیوندی خودی عمل کرده و بهآنها آسیب میرساند. زنان در مقابل این بیماری دهبرابر بیشتر از مردان آسیبپذیرند. این بیماری اغلب پوست و چندین اندام داخلی را درگیر میکند و با وجود اتوآنتی بادی در خون همراه است.